Activitat

Comptem amb una visió integral del mòn de la distribució de fruita i verdura.

SERHS Fruits, distribució de fruita i verdura per a l'Hostaleria

Som una empresa especialitzada en el sector de la distribució de fruita i verdura. Formem part de la divisió de SERHS Distribució, considerada una de las plataformes líders en el servei integral de productes per a la hoteleria, la restauració i les col·lectivitats, amb implantació a Catalunya i al País Valencià.

SERHS Fruits compta amb una dilatada trajectòria de més de 40 anys, adscrita a SERHS, posicionada entre els líders del sector de l'hostaleria, la restauració i les col·lectivitats.

Som presents amb instal·lacions a quatre punts estratègics de Catalunya: Ripoll, Blanes i Tarragona.

Amb un equip humà de més de 60 persones entre els diferents centres de treball, disposem d'un parc mòbil de 40 vehicles equipats amb sistemes frigorífics que no trenquen la cadena del fred i adaptats a les necessitats de cada servei. Així mateix, treballem en un espai de més de 7.000m2 d'instal·lacions amb una alta capacitat de refrigeració.

  • begudes, alimentació, fred
    (aviram, carn, embotits, làctics, peix, 5ena gamma)
  • cafè
  • productes de neteja

UBICACIÓ

La nostra implantació estratègica ens permet abastar el territori

Des de Blanes s’ofereix servei directament a la botiga especilitzada que es troba en les mateixes instal·lacions i alhora es realitza la distribució a la zona costanera del Maresme, Girona i Barcelona.

Ripoll és el punt de partida cap a l’interior i centre de Catalunya, zones de muntanya del Pirineu, Plana de Vic i fins a l’Empordà. La sòlida i constant trajectòria de diverses generacions en el sector comporten un sentit reconeixement com a referents en cada territori.

La ubicació al Mercat del Camp de Reus aporta ser receptors privilegiats d’agricultors de la zona, especialmente en els calçots. Amb una forjada tradició en el sector s’abasta tota la zona costanera i interior de Tarragona fins a Lleida.

Vols més informació?

AMUNT